Vores historie

Visionen med vores brød er, at servere helt friske brød løbende over hele dagen, lavet af de bedste råvare. Derfor anvender vi økologisk eller biodynamisk mel i alle brøddeje. Der bages brød hævet på milde fordeje eller surdeje med minimum økologisk gær 24 timer efter fremstillingen. Det fremmer holdbarheden og ikke mindst smagen af korn, som vi synes giver brødet karakter.

Råvarer af god kvalitet
Mel leveres af Bornholms Valsemølle og Aurions mølle i nordjylland. Vi er begejstret for primært at benytte de ældre hvede- og rugsorter som , bl.a. spelt, emmer, ølandshvede og svedjerug. Vi benytter ligeledes det finere sigtet hvede.

Størstedelen af melet stenformales og bevarer derved kim og klid, som er rig på næringsstoffer vitaminer og mineraler.

Alt laves fra bunden
Vi sammensætter bagværk med råvarer efter sæsonen og det vigtige for os som bagere er at kombinere kreativitet og nysgerrighed. Løbende afprøves nye recepter. Vi vil have det sjovt og er altid friske på en snak i bageriet enten som brødnørd eller bare for den nysgerrige.